3 Oaks Melindungi Hak untuk Ciri Megaways Big Time Gaming
toto

3 Oaks Melindungi Hak untuk Ciri Megaways Big Time Gaming

Mekanik Megaways ikonik Big Time Gaming akan menemui rumah baharu dengan 3 Oaks Gaming menjadi studio berlesen terkini yang dibenarkan untuk menggunakan dan menyepadukan ciri yang dipesan lebih dahulu ke dalam produknya sendiri.

Megaways BTG Tiba pada Permainan 3 Oaks
3 Oaks Gaming akan dapat memperkenalkan pilihan Megaways kepada slot yang Live data sgp dibangunkannya bergerak ke hadapan serta mengintegrasikannya dengan beberapa tajuk lamanya yang masih menjadi hits pemain atau boleh mendapat manfaat daripada nafas baharu.

Ciri ini menawarkan pemain 117,649 cara untuk menang dan merupakan salah satu pilihan paling popular di luar sana. Big Time Gaming juga telah dapat melesenkan produk tersebut kepada beberapa studio terkemuka, termasuk NetEnt.

Penambahan Megaways kepada barisan 3 Oaks Gaming akan menyediakan studio dengan alat pemasaran baharu dan berkuasa yang akan bergema dengan khalayak global, syarikat percaya. Dilesenkan oleh Isle of Man, 3 Oaks Gaming mahu terus menyediakan produknya merentasi pasaran terkawal.

Bulan-bulan akan datang akan ditumpukan pada pembangunan selanjutnya result hk produk baharu yang akan mengukuhkan portfolio 3 Oaks Gaming dan menyediakan pembekal dengan pilihan tajuk yang lebih kukuh untuk disampaikan secara menyeluruh dengan yang lain.

Tiada Penghentian Kemajuan
3 Oaks akan memberi tumpuan kepada pertumbuhan global pada bulan-bulan akan datang juga. Bercakap pada kesempatan ini, pengarah urusan syarikat, Sebastian Damian, berkata bahawa dia amat berbesar hati untuk menggabungkan ciri terkenal Big Time Gaming ke dalam barisan produk 3 Oaks sendiri. Dia menambah:

“Kepopularan mekanik itu tidak menunjukkan tanda-tanda akan perlahan dan terus mendapat permintaan daripada pemain di pelbagai bidang kuasa. data pengeluaran macau Penambahan Megaways akan melonjakkan tawaran kami ke tahap baharu dan memastikan 3 Oaks Gaming menjadi sumber kandungan penting untuk pengendali merentas pasaran terkawal.”

Awal bulan ini, Kalamba menjadi syarikat terbaharu yang mendapat akses kepada ciri Megaways dan memasukkannya ke dalam barisan produk dan portfolionya sendiri.